Sivomixx box and sachet

Miksi valita SivoMixx?

SivoMixx ™ sisältää Slab51:tä®, eri maitohappo- ja bifidobakteerilajien muodostamaa erityistä seosta, joka auttaa palauttamaan suoliston tasapainon.

Slab51®: S. thermophilus DSM32245, L. acidophilus DSM32241, L. plantarum DSM32244, L. casei DSM32243, L. helveticus DSM32242, L. brevis DSM27961, B. lactis DSM32246, B. lactis DSM32247

Bakteerikantojen tunnistaminen ja rekisteröinti suoritetaan DSMZ-instituutissa Saksassa.

Suuri bakteerimäärä (200 miljardia annospussia kohden) varmistaa mikrobiston kolonisaation ja optimaalisen toiminnan suolistossa. SivoMixx-valmiste on saatavana myös helposti mukaan otettavina, 10 miljardia bakteeria sisältävinä kapseleina. Kapselit ovat patentoidussa pullossa, joka mahdollistaa valmisteen säilyttämisen huoneenlämmössä.

Annos ja käyttöohjeet

Suositeltu vuorokausiannos on 1–2 annospussia. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.
Kaada annospussin sisältö veteen tai kylmän ruoka-aineen joukkoon. Sekoita ja nauti välittömästi. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eivätkä terveitä elämäntapoja.

Säilytys

SSivoMixx-annospussit on säilytettävä jääkaapissa (+2 °C – +8 °C) ja valolta suojattuina. Valmiste voidaan säilyttää huoneenlämmössä viikon ajan (enintään 25 °C:n lämpötilassa) eikä tällä ole vaikutusta elävien bakteerien määrään.

SivoMixx-kapselit ovat patentoidussa pullossa, joka mahdollistaa valmisteen säilyttämisen huoneenlämmössä.

Vältä korkeita lämpötiloja.

Ingredienser

Slab51® (maitohappo- ja bifidobakteerien seos), maltoosi ja maissitärkkelys. Valmiste ei sisällä allergeeneja.